Niittytie - leipomon myymälä

Uamukahvii ja just paistettuu purtavvoo

Tuotannon yhteydessä klo 7.00 avautuva leipomonmyymälä Niittytiellä on latikkanaan juuri paistettuja tuotteita jo heti aamusta.

Teollisuusalueella leijuvat herkulliset tuoksut houkuttelevat aamulenkkeilijää tai koiran ulkoiluttajaa poikkeamaan puotiin.

Varhainen aukeamisaika mahdollistaa myös töihin autoilevaakin noutamaan aamupalaa, kevyttä lounasta tai vaikkapa merkkipäivätäytekakun. Myymälästä saa myös ostettua maitoa, leikkeileitä, levitteitä ja juustoa palasen päälle.

Tilavalle parkkipaikalle mahtuu saapumaan isommallkin ajoneuvolla,  kuten linja-autolla.

Uusien koeleivottujen tuotteiden testaus asiakkaille tapahtuu heti uunista ottamisen jälkeen Niittytiellä kävijöillä. Lisäksi erilaisten raaka-aineiden (kuten kakkupohjat, hillot, kuorrutteet ym) osto hoituu kätevästi suoraan leipomon myymälästä.

 


 

 

Olkontie - konditoriamyymälä

Hurjastelua herkuilla

Kiteen kotileipomon erikoistuminen asiakkaiden kanssa nenätysten käytävään kaupankäyntiin alkoi marraskuussa 1992, jolloin avattiin konditoriakahvila Kiteen keskustaan Olkontielle.

Ällistyttävän laaja tuotevalikoima hämmästyttää asiakkaita päivittäin, löytyyhän tiskeistä monipuolisia vaihtoehtoja niin konditoria-  kuin suolaisemmistakin tuotteista.

Konditoriakahvilan kasvavat kävijämäärät kertovat ystävällisestä, henkilökohtaisesta  ja nopeasta palvelusta sekä helposta saavutettavuudesta.

Kahvilasta on muodostunut piristymispaikka arjen raatamisesta ryytyneille, rupattelupaikka yksineläjille, pelastaja yllätysvieraita saaville, pika-apu nälkäisille, toiveiden täyttymys herkkujen etsijälle.

Yritysasiakkaat taasen kiittävät asiakkaitaan ohjaamalla kahvikorteillaan lyömättömien valikoimiemme äärelle hengähtämään.

Erikoiskahvien kirjo erilaisine lisukkeineen löytyy myös valikoimistamme ja nettipääte on myös ollut jo vuosia asiakkaittemme käytettävissä.

Konditoriakahvilan kylkeen rakennettiin muutama vuosi sitten kesäterassi, joka sai kesällä 2013 valokatteen päällensä ja nimekseen Kannikka.