Nyt männeillään

 

26 . 03 . 2016 Touhuamisimme seuranta on siirtynyt Facebookin puolelle !

Jatkossa löydätte meidän kuulumiset Facebook sivuiltamme !

Tervetuloa tykkäämään sivuistamme !

 

 

21 . 11 . 2015 Täysillä juhlavuoden loppuun !!

Kotisivujen päivitysten laiminlyönti kuvastakoon sitä, että keskittyneet olennaiseen, leipomiseen! Suurkiitos loistavalle henkilökunnalle täysillä mukana olosta ja venymisestä!

Toimintatapamme on muuttunut; ”omissa nurkissa piileskelyn” sijasta olemme tarjonneet vaihtelua sekä lähialueelle että joihinkin maakunnan kuntiin mm.  tuote-esittelyiden sekä myyntiauto Näpsän muodossa. Uudet toiminnot ovat tarkoitettu tukemaan kiinteiden myymälöidemme toimintaa, sekä ovat osa uudistuvista markkinointitavoistamme. Myös Facebook- sivujen perustukset on luotu, ne ovat alkutekstejä vaille valmiit.

Joulutuotteisto on koeleivottu ja valmiina tuotantoon! Joulukakkuvaihtoehtomme ovat kerrassaan upeita, kuten juuri painettu esite teille kertoo! Uutena mainittakoon myös oman logon teetättämismahdollisuus esim. joulukakkuihin.

Palvelemme joulun ja vuodenvaihteen aikana normaalien aukioloaikojen puitteissa, joten tervetuloa maistiaisille ja ostoksille myymälöihimme sekä myyntiautoomme Näpsään!

 

 

 

 

4 . 7 . 2015 Mansikanmakuinen tervehdys !

Hoi kotvanen on vierähtänyt edellisestä päivityksestä, monta sesonkia ja tapahtumaa on selvitelty! Huh!!

Keski-Karjalan messut onnistuivat yrityksemme osalta yli odotusten, leipomomme osasto äänestettiin kävijöiden toimesta messujen parhaaksi, nöyrä kiitos siitä vielä kerran!

30 vuotiskiertueemme uusimpana "höyrähdyksenä" on maakuntaan kiertelemään lähtenyt myyntiautomme Näpsä! Tämän kesän vaihtelevat, sadepitoiset kelit ovat asettaneet omat haasteensa, mutta mm. Liperiin, Savonlinnaan, Ilomantsiin, Rääkkylään ja Tohmajärvelle on Näpsä jo ensi esiintymisensä suorittanut ja lisää visiittejä on tiedossa kesän mittaan!

Leipomon 30 vuotis pääjuhlassa 5.6.2015 vieraili myymälöissämme yli 1000 henkeä, joka on aivan huikea määrä, syvä kumarrus kävijöille ja tapahtumaan osallistuneille yhteistyökumppaneille!!

Teidän asiakkaiden antaman kannustavan, positiivisen palautteen ansiosta me leipurit jaksamme loikata ylös lämpimistä sängyistämme jo paljon ennen kukon laulua ja lähteä taas iloisin mielin teille leipomaan!!

 

 

3 1 . 5 . 2015 Näpsä matkaan jo  käy !

 

1 2 . 4 . 2015 Kesäasiakkaita odotellessa

Vaikka vaatetuksessa ei vielä olla T-paitaan siirryttykään, kevään merkit ovat näkyvissä leipomommekin tekemisessä !

Jo kolmas esittelypäivä Tohmajärvellä K-Market Tiilikaisessa toteutuu torstaina 16.04.2015. Tuotteemme tulevat viikolla 16 uutuutena myös Ravintola Pivangan tiskeihin Kesälahdella !

Keski-Karjalan Messuille 25 - 26.4.2015 lähdemme innokkaalla asenteella. Osastollamme messuasiakasta hemmotellaan sekä lauantaina että sunnuntaina paistetuilla tuoreilla leivonnaisilla. Juhlavuoden merkeissä messuilla on läpileikkaus leipomomme sorttimentista ja tulossa on taas jotain ihan uutta... mutta siitä tarkemmin seuraavassa päivityksessä...

 

 

7. 3 . 2015 Elämä on yhtä "juhlaa"....

Leipomon juhlavuoden kiertueen avaus Tohmajärvellä K-market Tiilikaisessa onnistui yli odotusten, todella runsas tuotekattauksemme siirtyi asiakkaiden ostoskärryihin muutamassa tunnissa, iltapäiväasiakkaiden jäädessä ilman. Uusi esittely lyötiinkin lukkoon samoin tein eli to 19.3.2015 katetaan pöydät taas koreiksi tuotteillamme! Sovimme myös, että esittelyt uusitaan kerran kuukaudessa, mikäli kysyntää Tohmajärvellä riittää. Katsotaan, kuinka meidät vastaanotetaan Kesälahdella ke 25.3.2015 K-market Kesätorilla kiertueen merkeissä...

Juhlavuoden täytekakku sai nimen "Sirkka" leipomon perustajan nimen mukaan, uusimpana tuotteena tällä viikolla markkinoille tullut runsaasti proteiinia ja erilaisia siemeniä sisältävä makoisa "Tarmo"- leipä.

 

 

31. 01 . 2015 Leipätyönä leipä 30 vuotta!

 

Hupskeikkaa, nyt alkoi tämän leipomon juhlavuosi!! Leipomo tulee jalkautumaan talousalueelle asiakkaiden luo 30-vuotiskiertueen merkeissä. Kiertue aloitetaan torstaina 19.2.2015 K-market Tiilikaisesta Tohmajärveltä, kaupasta, joka oli leipomon ensimmäinen kauppaliikeasiakas 30 vuotta sitten. Kiertueen avauksessa mm. julkaistaan juhlavuoden kunniaksi markkinoille tuleva täytekakku, nautitaan erilaisista maistiaisista sekä laitetaan tarjolle tuotteita, jotka olivat ensimmäisiä tuotteitamme. Muista lukkoonlyödyistä tapahtumista mainittakoon Keski-Karjalan Messut, johon leipomo osallistuu tuoreine tuotteineen.

Tammikuussa uutuustuotteina ovat markkinoille tulleet pienet lounaskukot, Britatorttu sekä kolmen suklaan täytekakku, joita voit kysellä myymälöistämme maistettavaksesi.

Vakituisia leipäasiakkaita palkitaan antamalla joka kymmenes leipä ilmaiseksi, kysy leipäkorttia asioidessasi myymälöissämme!

 

Kuvassa leipomon perustaja Sirkka Ikonen vuonna 1985

 

6. 12 . 2014 Joulu on taas...

Vuosi on vierähtänyt siitä, kun kotisivut avattiin, hui....!! Kotisivujen merkitys kaupankäynnissä näyttää lisääntyvän koko ajan, joten kehitetäänpä niitä tulevanakin vuonna.

Syksyn aikana toteutetun myyntikoulutuksen innoittamana olemme ryhtyneet toteuttamaan uusia "kikkakakkosia" jokapäiväisessä työssämme ja niiden tulokset ovat jo tässä vaiheessa selkeästi havaittavissa!

Tälle vuodelle asetetuista tavoitteista ovat toteutuneet mm. myymälöiden yhtenäiset julkisivumuutokset ja Kannikan talvihyötykäyttö, sähköistyksen saaneella terassilla onkin tehty vilkkaasti kauppaa jo parina perjantaina, loistavaa!!

Kiitämme nöyrästi Teitä Uskolliset Asiakkaamme Kuluneesta vuodesta 2014!

Leipomomme hiljentyy joulutauolle 24.12.2014 - 6.1.2015 väliseksi ajaksi, jonka aikana molemmat myymälämme ovat suljettuina! Oikein Levollista ja Rauhallista Joulunaikaa Teille kaikille!


 

 

   

18. 10 . 2014  Panostusta pääkoppaan...!?

Teknisten huoltotöiden jälkeen on syksyllä tartuttu enempikin henkisen puolen juttuihin, tarkoittaen henkilökunnan työskentelyyn joukkueena, yhteishengen entisestään nostamiseen, työn sisällön mielekkyyteen, tehokkuuden ja tuottavuuden lisäämiseen, oman asenteen merkitykseen työssä, näin pintaa raapaisten...
Näin syvällisiä ei ole ryhdytty keskenään omalla porukalla pähkäilemään, vaan projektia johtamassa on Rummukaisen Tuija Human Energy- nimisestä yrityksestä. Onpa takana varsin mielenkiintoinen kuukausi! Vaikka hommat on vielä alkutekijöissä, se tiedetään jo, että satsaus tämäntyyppisiin asioihin selkeästi kannattaa!

Toki leivottukin on...koeleivonnat lähestyvää joulua ajatellen on meneillään...

Tällä kertaa tuotekuvia ei oheistetakkaan tähän, vaan muistutetaan niin tärkeästä, mutta ahhh, niin usein arjessa unohtuvasta "kiitos"- sanasta...! Ohessa paikallislehteen jätetyssä mainoksessa kerrotaan selkeät ohjeet, joiden välityksellä voi mm. hoitaa tuon "kiitostelun"...

 

   

23. 8 . 2014 Eläköön syksy- ja elokuun kuutamoiset, romanttiset illat!

Kuten näppärimmät ovat jo huomanneetkin, sivujemme päivittäminen oli tauolla kesän läkähelteiden ajan, mutta täällä ollaan taas! Päivitimme juuri uusia tuotekuvia sorttimentti-sivustollemme, mukana myös muutamia yksilöllisiä marsipaanikoristekuviakin. Leipäpuolella koeleivonnassa on uutena täysjyväinen spelttileipä, joka saanee lopullisen silauksensa ihan koht sillään. Olkontien myymälä on puettu jo uuteen ilmeeseen ikkunateippauksin, Niittytie tulee saamaan samantyylisen, tosin punasävyisen ulkonäön lähiaikoina, samoin kuin tienvarsimainoksetkin. Markkinoinnista puheenollen, Olkontien katettu terassi eli Kannikka, on talviaikaan ILMAISEKSI käytettävissä vaikkapa pienimuotoiseen torikauppaan, hyödynnä hyvä immeinen keskeinen, sateensuojainen markkinapaikka ja varaa terassi haluamaksesi päiväksi kahvilan puolelta!

Syyskuun ensimmäinen viikko on taas leipomon huoltoviikko; ilmastointikanavat hoonataan, uunien höyryvastukset vaihdetaan, putkistot ja seinät kuurataan.. elikkäs tarkoittaa selkokielellä sitä, että myymälämme ukset ovat kiinni...mutta vain viikon! Ja loman jälkeen luvassa UUUUUTUUUKSIA...mutta niistä sitten paljastuksia myöhemmin!!

 

   

15. 6 . 2014 Oma maa MANSIKKA....!!!

Kiteeläisen Ruutiaisen Puutarhan ilmoitus ensimmäisten tämän kesän mansikoiden saamisesta julistaa varmemmin kuin "pååskysestä ei päivääkään" kesän tulleen!

Erilaisia mansikkaleivonnaisia kannattaa sisällyttää kattaukseen nyt tulevien muutaman viikon aikana, sitten taas menee vuosi, kun niitä on jälleen tarjolla!!

Ihmisten psyyke riemuitsee selkeästi kesän valoisasta ajasta, loman odotuksesta, lieväkin kurttu otsalla on siloittunut ja vaihtunut reippaaseen, leveään hymyyn! Hienoa!!

Osalle meistä kesä merkitsee työn ja kiireen lisääntymistä...hymyä naamaan myös meille, se on yks huraus, kun toteamme, että taas siitä hässäkästä selvittiin!!

Nautitaan, kun on sen aika - oli se sitten sisällöltään kellekin mitä tahansa!!!

 

     

17. 5 . 2014 Lätkässä leipään !

Huhtikuun lopussa toteutettuun pari viikkoa kestäneeseen asiakastyytyväisyyskyselyyn osallistuneille LÄMMIN KIITOS, myönteisestä palautteestanne saimme taas virtaa arjessamme rupeltamiseen!

Oheen liitetty valokuva sekä otsikko viittaavat suunnitteilla olevaan julkisivuteippauksien uusimiseen, tarkoituksena on yhtenäistää molempien myymälöiden julkisivut, herättää huomiota ja hilpeyttä kenties jakeluauton mainosten muodossa, löytyypä kuvassa esiintyvä henkilö jatkossa kenties jäähallin kaukalon laitamainoksestakin....

Henkilökunnan kesälomien alkaminen, kesälomansijaisten kouluttaminen, kesäterasseilla kahvittelemaan pääseminen sekä jäätelökauden avaaminen ovat varmoja merkkejä siitä, että mökkiläiset ja lomalaiset toivotetaan tervetulleiksi katukuvaan ja palveltaviksi, TERVETULOA KESÄ, HIKI JA KÄRPÄSET!!

 

     

12. 4 . 2014 – Pähkäilyä pääsiäisestä...

Pääsiäisen pitkät pyhät ovat käsillä näillä näppäimillä... Vihdoinkin on aikaa levätä, höpötellä rauhassa ja mässäillä herkuilla...

Rahkaa, rahkaa, rahkaa, sitähän ne pääsiäisleivonnaiset sisältävät eri muodoissaan, rusinoilla, sitruunalla tai persikoilla höystettyinä...

Konditorianurkassaan Päivi on kikkaillut päänne menoksi sen seitentä sorttia leivoksia ja keväisen oloisia täytekakkuja, muut leivoskelleet pikkuleipiä, pulla- ja muropohjaisia herkkuja...

Maustetut krutonkimme ovat saaneet pakkauksensa, helppoa napsittavaa, maista... !

Olemme vahvasti sponsoroimassa parin viikon päästä järjestettäviä Laidunkauden avajaisia jäähallilla ja väsänneet upean Powerpoint- esityksen tapahtumassa nähtäväksenne.

Rynnätäänpä porukalla heittämään vapaalle ja laittamaan kannat kattoon !!!

     

15. 3 . 2014 – Rinnat rottingilla – into pinkeenä!

Lienee tyystin erheellistä olla liekeissä tekemisestään – toisaalta hölömöä olla olematta….!

Reippa kuukausi sitten julkaistuja kotisivuja on kehua retosteltu ympäri muata tulleilla yhteydenotoilla niin että meleki punastuttaa…kiitos…!

Vaikka pääsiäinen on kalenterissa vasta huhtikuun puolessa välissä, rahkaleivonnaiset ovat soluttautuneet myymälöidemme tiskeihin jo nyt. Uusia reseptejä testataan, haistellaan ja maistellaan, entisiä syynätään, modernisoidaan tai annetaan olla vaan entisellään.

Itse leipominen on todella helppoa – jos ajattelee sitä jumalatonta direktiiviviidakkoa, joka elintarvikealalla on jo nyt voimassa, puhumattakaan voimaan tulevista! Tulevaisuudessa työaika tulee todennäköisesti menemäänkin mm. pakkaus- ja ravintoarvomerkintöjä tehdessä.

Hiiteen direktiivit hetkeksi – nyt ruvetaan porukassa oottelemaan Laidunkauden avajaisia 26.4., lähdetään kaikki koko työporukalla toivottamaan kesä tervetulleeksi, ollaan tovi yhdessä muuallakin kuin työmaalla, eikööööö!?!

 

2. 2 . 2014 - Syöksähtelyä sesongista seuraavaan...

No huuhh...nythän elo näyttääkin jo huomattavasti kirkkaammalta, tammikuu luiskahtikin yllättävän nopeasti aurinkoisten pakkaspäivien siivittämänä  ja päivät ovat jatkuneet jo selkeästi!

Laihdutuslupaukset joutuvat todella kovalle koetukselle, herkkusaralla kun on edessä oikea sesonkien kilpajuoksu...

Runebergin tortuilla startataan ensi viikolla 5.2., Ystävänpäivä rymistää kuvioihin heti seuraavalla viikolla 14.2., sitten sulatellaan pari viikkoa ja jatketaan laskiaisen merkeissä, laskiaissunnuntaita vietetään 2.3. ja laskiaistiistaita 4.3., jolloin laskiaispullat ovat MUST-juttu joka kahvipöydässä!

Toisaalta, vuosi on taas odoteltava, ennenkuin näitäkin herkkuja on taas tarjolla, joten NAATITAAN nyt, kun niiden aika on....!

Kuhina kotisivuillamme on alkanut ilahduttavan vilkkaana, yhteydenottoja tuotteistamme on tipahdellut sähköpostiin ja laskurin kertoman mukaan vierailujen määrät kasvavat koko ajan, vaikkei sivujen markkinointiakaan ole vielä varsinaisesti aloitettu... no, kohta aloitetaan, sillä "Meijän tarina" liitetään paikoilleen ihan näillä näppäimillä.... Tässähän on jo ruvettava miettimään seuraavaa askelta eli Facebookkiin liittymistä....

 

 

12. 1 . 2014 - Stemppiä Uuteen vuoteen !

Lomat on nyt lusittu ja levänneet leipurit ovat palanneet taikinoittensa kimppuun.

Uutuutena tiskeihin ovat ilmestyneet keittoruokien ja salaattien kera nautittavaksi tarkoitetut maustetut KRUTONGIT sekä moniviljataikinasta värkätyt NÄKKILEIPÄNELIÖT - NÄMÄ EI NIMITTÄIN LIHOTA!!

Mokkapalat ja porkkanaleivokset ovat sopivaa napsittavaa makean nälkään, tosin kakkukylmiössä on muhimassa koevedokset suklaisesta kirsikkakakusta...

Ensimmäisiä laskiaispullia harjoitellaan syömään Runebergin leivoksia odotellessa.

Kyllä tämä taas tästä lähtee rullaamaan, ollaanhan jo tammikuun puolessa välissä ja valoisan aika lisääntyy päivittäin...!!

 

14 . 12 . 2013 - Joulupukkia odotellessa !

Omat kotisivut valmistuvat pikkuhiljaa…ei nimittäin ole mikään nopeimmasta päästä oleva projekti, mutta kyllä nämä ennen pitkää valmiiksi saatetaan!

Joulunalusviikko alkaa ja jouluiset leivonnaiset ovat vallanneet myymälöidemme tiskit.

Myymälöiden tontut ovat paketoineet lahjoiksi mm. jouluisia hedelmä- ja maustekakkuja, isoja piparisydämiä, joulukuusipullaa, teen ystäville tuotepaketteja, unohtamatta glögijuustokakkuja ja puolukka kermakakkuja valkosuklaalla. Lahjakortit ovat myös sujahtaneet useampaankin käsilaukkuun lahjaksi kummilapselle, postinkantajalle, isovanhemmille tai naapurille.

Tilauksia joulupiirakoista ja muista herkuista jätetään kiivaaseen tahtiin.

Nöyrä kiitos ja kumarrus kuluneesta vuodesta teille, armaat asiakkaat!

Niin pitkään kun jaksatte myymälöissämme pistäytyä, on meillä intoa nousta aikaisin aamulla teille lämpimäisiä paistelemaan !

Myymälämme ovat avoinna normaalisti vielä maanantaina 23.12, jonka jälkeen leipomomme jää joululomalle ajalle 24.12.2013 – 6.1.2014.
Tuona aikana uutterat leipurit pitävät talvilomansa ja leipomolla suoritetaan huoltotoimia.
 

 

9 . 12 . 2013 -

Joulun lähestyessä tiskeihimme ovat ilmestyneet omalla reseptillämme leivotut SIIRAPPIPIPARIT. Pipareita saa myös isoina sydämen muotoisina, erilaisilla teksteillä varusteltuina, syötävä vaihtoehto vaikkapa joulukortille! Kysy myös tuoretta, helposti leivottavaa PIPARTAIKINAAMME!

Voilla leivotut JOULUTORTUT nyt myynnissä! Torttuja saa tähden ja taskutortun muotoisina!

Raikas vaihtoehto vaikkapa joulupöytään on itse keitetystä puolukkahillosta, laktoosittomasta kermasta ja valkosuklaasta valmistettu täytekakku! Vannoutuneille suklaan ystäville SACHER-KAKKU on taas unelmien täyttymys!

 1 . 12 . 2013 - Onneks ei jiäny viime tippaan...

Kotileipomon kotisivujen sisältöä työstetään kovalla tohinalla, tarkoituksena on saada ne luettavaan kuntoon vuoden loppuun mennessä